Μηχανισμός εύκολης ανέλκυσης και καθέλκυσης σκάφους – Βoat Catcher

Ο μηχανισμός Καθέλκυσης και Ανελκυσης Σκάφους θα σας βοηθήσει να ρίξετε τη βάρκα ή το σκάφος σας στο νερό από τη γλίστρα εύκολα χωρίς να βρέχεστε η να έχετε το φόβο να γλιστρήσετε.

Είτε έχετε βοηθό ο οποίος θα φέρει το τρέιλερ με τη βάρκα στο νερό και εσείς απλά θα κάνετε λίγο εμπρός και η βάρκα θα ελευθερωθεί είτε μόνος σας φέρνοντας το τρέιλερ με τη βάρκα κοντά στο πλάι της γλίστρας ώστε να μπορείτε να μπείτε η να βγείτε για να σύρετε η να ρίξετε τη βάρκα.

Μπορεί να τοποθετηθεί στα περισσότερα τρέιλερ ακόμα και σε αυτά με δυο ραούλα, όπου απλά αφαιρούμε τα δυο λαμάκια που κρατούν τα δυο ραύλα και τοποθετούμε το ένα ραούλο στη θέση που ήταν τα δυο λαμάκια ρυθμίζοντας τον εργάτη πάνω κάτω για να έρθει το ραούλο ακριβώς πάνω από το κρίκο της πλώρης του σκάφους.

Στις φωτογραφίες θα δείτε αναλυτικά πως θα τοποθετήσετε τον μηχανισμό ξεκινώντας από την κόλληση ενός πίρου στο κρίκο της πλώρης και στη συνεχεία τοποθετώντας τον μηχανισμό ανάμεσα στις δυο λάμες του εργάτη έχοντας το μηχανισμό στη θέση που φαίνεται στις φωτογραφίες (οριζόντια από τις λάμες προς την άκρη του πιρουνάκι 1 πόντο μέσα και 1 πόντο περίπου επάνω, σημαδεύουμε από τη μέσα μεριά τις λάμες (με τη βοήθεια κάποιου φίλου για να κρατεί ο ένας σταθερά και ο άλλος να σημαδέψει)

Ο μηχανισμός Καθέλκυσης και Ανελκυσης θα πρέπει να είναι στη θέση που δείχνει η φωτογραφία 3ζ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Ο μηχανισμός δεν χρησιμοποιείτε για να σέρνουμε το τρέιλερ με τη βάρκα στο δρόμο γιατί σε κάποιο καμαράκι μπορεί να ανασηκωθεί και να
απαγκιστρωθεί.

Μπορείτε να τον αφήσετε κουμπωμένο σαν έξτρα ασφάλεια με τον γάντζο του ιμάντα
και την αλυσίδα (φωτογραφία 7 και 7α).

Όταν θέλουμε να ρίξουμε τη βάρκα στο νερό φέρνουμε το τρέιλερ με τη βάρκα κοντά στη γλίστρα ετοιμάζουμε τη βάρκα και τη ρίχνουμε στο νερό. Όταν βγάζουμε το τρέιλερ με τη βάρκα από το νερό, μόλις το τρέιλερ βγει από το νερό σταματάμε για να δέσουμε τη βάρκα στο τρέιλερ με ιμάντα και αλυσίδα.

Οδηγούμε το τρέιλερ με τη βάρκα σίγα και ομαλά για να αποφύγουμε χοροπήδημα της βάρκας από καμαράκια, μέχρι να ασφαλίσουμε τη βάρκα.

 

 

Παραγγείλετε το μηχανισμό online από το eshop μας,
πατώντας εδώ: Μηχανισμός εύκολης καθέλκυσης και ανέλκυσης σκάφους – Boat Catcher

ή καλέστε μας στο ☎️ 28210-41016

 

Βρείτε μας στα Social Media και το YouTube:

————————————————————-
YouTube
Facebook
Instagram

Βαγγέλης Ασγουδάκης