Για παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 14:00 η ώρα, αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη μέρα εκτός από περιπτώσεις όπου δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληρωμή. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων η εταιρεία μας θα επικοινωνεί μαζί σας τηλεφωνικά ή με email. Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται με courier, ταχυδρομείο και μεταφορικές εταιρείες.

Για παραλαβή από το φυσικό κατάστημα (Χανιά, Αποκορώνου 31)

Ο χρόνος ετοιμασίας της παραγγελίας για παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα είναι μία (1) εργάσιμη ημέρα. Παραγγελίες που δεν πραγματοποιήθηκε η παραλαβή εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών ακυρώνονται. Η υπηρεσία αυτή δεν έχει επιπλέον χρέωση.

Για αποστολές στην Ελλάδα

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Κρήτης είναι συνήθως μία (1) εργάσιμη ημέρα. Εκτός Κρήτης η παράδοση γίνεται συνήθως εντός μίας (2) εργάσιμης ημέρας, εκτός από περιοχές όπου χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτες από τις εταιρείας ταχυμεταφορών. Σε περιπτώσεις όπου βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή η εταιρεία μας σας ενημερώνει ώστε να βρεθεί ο πιο οικονομικός τρόπος.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για όλες τις αγορές πάνω από 80 € – αξία εμπορευμάτων με ΦΠΑ – η αποστολή θα είναι δωρεάν με courier κατευθείαν στην πόρτα σας. Ισχύει για όλη την Ελλάδα και για δέματα έως 2 kg. (Αφορά μόνο την χρέωση μεταφορικών και όχι την χρέωση αντικαταβολής)

Σε παραγγελίες κάτω από 80€ ισχύουν οι παρακάτω τιμές:

  • Για αγορές χωρίς αντικαταβολή 3 €.
  • Για αγορές με αντικαταβολή 5 €.

Οι τιμές των μεταφορικών περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για δέματα έως 2kg, σε διαφορετικές περιπτώσεις υπάρχει μικρή επιβάρυνση. Όταν βρίσκεστε στην διαδικασία παραγγελίας ενημερώνεστε για το ακριβές κόστος των μεταφορικών.

 

Για αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες με courier και το κόστος αποστολής είναι περίπου 20€ για παραγγελίες έως 2kg. Για το ακριβές κόστος αποστολής ενημερώνεστε στην διαδικασία της παραγγελίας.

 

Για αποστολές στο εξωτερικό

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με το ταχυδρομείο. Το κόστος αποστολής ξεκινάει από 4.99€ για παραγγελίες έως 2kg. Σε περίπτωση παραγγελιών πάνω από 2kg παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πρώτα ώστε να σας δώσουμε ακριβές κόστος μεταφορικών. Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται αφού έχει πληρωθεί με Pay-PAL ή με Έμβασμα σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.

Για γρήγορες παραδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, η εταιρεία μας συνεργάζεται με ταχυμεταφορές DHL, Fedex και UPS. Ενημερώνεστε για το ακριβές ποσό των μεταφορικών την στιγμή της παραγγελίας απο το αυτόματο σύστημα μας.

Η ifishing.gr αγωνίζεται καθημερινά για να πετύχει τις καλύτερες τιμές στα μεταφορικά σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

Σημείωση: Η εταιρία courier πραγματοποιεί παραδόσεις Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-18:00 και Σάββατο*  10:00 – 16:00. Σε περίπτωση που η παράδοση δεν πραγματοποιηθεί με την πρώτη προσπάθεια, η εταιρία courier θα κρατήσει το δέμα στο γραφείο που εξυπηρετεί την αντίστοιχη περιοχή αποστολής για 5 εργάσιμες ημέρες και θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον παραλήπτη τουλάχιστον 3 φορές, στο τηλέφωνο που έχει δηλώσει κατά την παραγγελία του στο www.ifishing.gr, με γραπτά μηνύματα ή κλήσεις. Σε περίπτωση που δε μπορέσει να έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη και το επέλθει το διάστημα παραμονής του δέματος, η παραγγελία θα επιστρέφεται στα γραφεία μας.

*Παραδόσεις Σάββατο γίνονται μόνο αν το ζητήσει ο πελάτης – παραλήπτης της παραγγελίας και υπάρχει επιπλέον χρέωση. Σε περιπτώσεις όπου επιθυμείτε να γίνει παράδοση Σάββατο παρακαλούμε επικοινωνήστε μας για να ενημερωθείτε σχετικά με την επιπλέον χρέωση.